1. Wintersport Zwitserland
  2. Saas-Fee

Onze tips:

  1. Voordelig wintersporten in Zwitserland met Bizztravel
  2. Prachtige wintersporthuizen in Zwitserland boekt u bij Interhome .
  3. Wintersport Zwitserland met Thomas Cook va € 86 p.p.
  4. Boek accommodaties in Zwitserland voor uw wintersport bij Arke!

Wintersport dorp Saas-Fee

Saas-Fee behoort met zijn 100 kilometer aan pistes niet tot de grootste skigebieden van Zwitserland. Maar de variëteit, historie en de prachtige omgeving maken dit tot een bijzonder skidorp. Je kunt hier skiën tot op een hoogte van 3600 meter.

Doordat de skipistes over gletsjers lopen is het in Saas-Fee sneeuwzeker. Kindervriendelijk Saas-Fee biedt voor iedere wintersporter vertier maar is toch wel een gebied voor de iets betere skiër. Zeker de Plattjen, Spielboden/Längfluh en het bovenste stuk van de Plattjen zijn pistes waar de gemiddelde skiër goed uit de voeten kan.

Saas-Fee heeft ook in de winter lekker wat zonuren en een kuuroord bezoeken na het skiën behoort tot de mogelijkheden. Saas-Fee is autovrij en in en om het dorp is een hoop te beleven, van après-ski tot nachtelijk tochten met een hondenslee. Saas-Fee behoort niet tot de goedkoopste skigebieden van het toch al wat prijzigere Zwitserland. Maar u krijgt hier een absoluut fantastische wintersport voor terug.


Weersverwachting in Saas-Fee

Actuele weersverwachting voor Saas-Fee:
Sneeuwhoogte in Saas-Fee

Benieuwd naar de hoeveelheid sneeuw in Saas-Fee? De actuele sneeuwhoogte Saas-Fee is:
Skipas in Saas-Fee

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Saaf-Fee. Wanneer u in uw week wintersport standaard 1 rustdag inpland, maak dan gebruik van een ski-pas die u de gelegenheid biedt 5 dagen te skien, verspreid over 7 dagen.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 44
- Skipas voor 6 dagen: 222

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 20,5
- Skipas voor 6 dagen: 123

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Saaf-Fee: www.saas-fee.ch.